Pelancongan

KERETA SEWA SABAH

By August 4, 2020 No Comments

Seronoknya kalau dapat pergi bercuti. Dapat pula percutian yang bajet tapi memuaskan, bestnyaa! Tapi anda tidak tahu ingin kemana? Jomlah pergi melancong ke Sabah, mari kami ceritakan serba sedikit mengenai Sabah dan kemudahan kereta sewa yang ada di Sabah ini.

First of all, seperti yang anda tahu Sabah ini cukup terkenal dengan khazanah alam semulajadi yang sangat indah dan menarik untuk dikunjungi. Meskipun ramai lagi orang yang berkata Sabah ni tempat tinggal orang asli tapi anggapan itu salah, jangan berani bercerita jika anda belum pernah ke Sabah dan tidak melihat sendiri apa yang ada di sana. Anda mungkin menyesal jika tidak melancong ke Sabah.

Banyak lokasi yang anda boleh lawati ketika berada di Sabah. Anda suka snorkeling? Di sana ada lautan dan pulau yang indah, anda suka hiking? Di sana ada bukit dan gunung yang cantik, anda suka bersiar-siar? Di sana ada lokasi cantik untuk bersiar-siar. Anda suka makan? Nak makan seafood? Di sana lagi banyak makanan dan seafood yang fresh dari laut, bukan hanya fresh dari laut, harganya juga dijamin murah dan memuaskan. Banyakkan? Sabah ini boleh dikatakan full package lah untuk lokasi melancong.

Pergi melancong ke Sabah, dah sampai tapi lupa book kereta sewa. Dahlah first time melancong ke sana, selok-belok pun belum tau lagi. Hehe jangan risau di Sabah ni belambak kereta yang boleh anda sewa. Nak cari servis yang tiptop boleh lah sewa dengan Nur Multazam travel & services. kenapa pula nak sewa dengan kami? Tertanya-tanya kenapa? ini alasan kami:

  1. Harga yang kami tawarkan sangat berpatutan.
  2. Hanya bayaran deposit sahaja dikenakan.
  3. Kereta yang akan disewa dijamin bersih & baru.
  4. Anda akan mendapat diskaun jika sewa melebihi 3 hari.
  5. Penghantaran dan pickup dari Airport dan kawasan Kota Kinabalu adalah percuma.
  6. Driver yang sangat berpengalaman.

Terbaik kan? Selain dari itu, kereta yang kami sediakan juga mempunyai pelbagai jenis dari yang kecil sehinggalah kereta yang besar. Kereta yang kami sediakan itu ialah Axia, Myvi, Saga, Bezza, Avanza, Alza dan van. Semua kereta ini dijamin bersih, baru dan tiada masalah untuk perjalanan yang jauh. Jika anda ingin memandu sendiri atau tahu selok-belok jalan di Sabah, anda boleh sewa kereta sahaja tapi jika anda masih ragu-ragu dengan jalan di sana, anda juga boleh meminta staff kami untuk menjadi driver perjalanan anda.

Harga yang kami tetapkan ialah bermula dari RM120-RM300 sahaja. Murah kan? Kalau anda sewa lebih dari 3 hari anda akan dapat diskaun, Anda tidak perlu risau, syarikat kami juga adalah syarikat yang berdaftar dengan kementerian pelancongan dan beroperasi dari 2014 hingga kini. Jadi tiada yang perlu dirisaukan lagi ya kawan. Ba jom booking kereta sewa dengan kami di Sabah.

Layari laman web keretasewasabah.my untuk booking kereta sewa sabah.

Leave a Reply