Umrah

Umrah Syukur 28 Jan – 09 Feb 2020

By October 14, 2019 No Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh….

Selamat berhujung minggu… Apa khabar semua? Saya harap anda semua berada dalam keadaan baik-baik sahaja. Sebelum pergi lebih jauh, saya ingin bertanya adakah anda sudah pernah menunaikan umrah? Atau anda baru bercadang!!! Tapi anda berasa takut untuk memulakan perjalanan.

Saya pasti, Syarikat pengendali umrah merupakan antara perkara pertama yang akan difikirkan apabila merancang untuk ke tanah suci. Terdapat banyak syarikat yang mengendalikan pakej umrah, daripada syarikat besar yang sememangnya sudah dikenali ramai, hinggalah ke syarikat-syarikat yang kita tidak pernah dengar nama mereka sebelum ini.

Tambahan lagi, hampir setiap tahun kita mendangar di akhbar-akhbar atau utusan online, setiap kali jemaah menunaikan umrah pasti ada sahaja yang menjadi mangsa penipuan umrah berpunca daripada agensi pelancongan. Oleh itu, masalah ini menyebabkan anda berasa takut.

Jangan risau kami ada penyelesaiannya, jom menunaikan umrah bersama keluarga yang tersayang dengan mengikuti syarikat kami di Nur Multazam Travel & Service yang beroperasi di Grace Square Sembulan. Anda tidak perlu risau lagi kerana Nur Multazam telah berdaftar sepenuhnya dengan Kementerian Pelancongan serta penerbangan terus dari Sabah iaitu Kota Kinabalu, Sandakan dan Tawau dengan menaiki Malaysia Airlines(MAS)& Royal Brunei Airlines.

Pengiring untuk umrah tour merupakan warga tempatan dari Sabah sendiri. Selain itu Mutawwif yang mesra dan berpengalaman khususnya hal-hal yang berkaitan umrah dan mendapat bimbingan mutawwifah jemaah wanita di Raudah. Lokasi pejabat di Kota Kinabalu dan dikendalikan 100% oleh Bumiputera Sabah.

Terdapat beberapa pakej umrah istimewa yang ditawarkan oleh Nur Multazam Travel & Service antarannya ialah, Pakej Umrah Santai, Umrah Ziarah dan Umrah Syukur. Disini saya ingin memberi penerangan serba sedikit keistimewaan jika anda membuat Umrah Syukur di Nur Multazam Travel & Services iaitu bermula pada 28 JAN – 09 FEB 2020, harga yang berpatutan bermula dari RM7190 untuk lima atau empat orang, RM7490 untuk tiga orang dan RM8090 untuk dua orang sebilik. Selain itu, harga pakej termasuk 2 kali solat Jumaat satu kali di Mekkah dan Madinah serta penerbangan dari Kota Kinabalu dengan menaiki Malaysia Airlines (MAS) transit dari (BKI-KL-MED), bagi Royal Brunei Airlines akan transit dari (BKI-BWN-JED).

Tunggu apa lagi marilah berdaftar dengan kami di Nur Multazam Travel & Service In sya allah dijamin selamat dari orang sabah untuk orang

INGAT AIR ZAM-ZAM, INGAT NURMULTAZAM

Leave a Reply