Umrah

Umrah Syukur 25 Feb – 08 Mac 2020

By December 18, 2019 No Comments

HARGA YANG DI PAPARKAN TIDAK TERMASUK CAJ VISA TAMBAHAN RM345

Bismillahirrahmanirrahim…

Tidak lama lagi tahun 2019 akan melabuhkan tirai, dan menjelangnya tahun baru 2020. Anda berniat menunaikan umrah awal tahun 2020? Tetapi anda takut untuk memulakan perjalanan atau anda masih tercari-cari Agensi Pelancongan yang selamat dan menawarkan pakej umrah yang lengkap dengan harga yang berpatutan. Pakej yang lengkap dari segi penginapan yang cukup selesa untuk memudahkan jemaah menunaikan umrah dengan sempurna.

Tambahan lagi, saban tahun kita mendengar aduan berkaitan penipuan pengendalian pakej umrah yang terpampang di dada-dada akhbar dan media massa. Masalah ini menyebabkan orang ramai berasa takut untuk berurusan dengan Agensi Pelancongan. Namun, tidak semua Agensi Pelancongan tidak bertanggungjawab ingin mengaut keuntungan semata-mata, masih terdapat Agensi yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan. Oleh itu, kita juga sebagai jemaah haruslah bijak memilih sebelum mengikuti perkhidmatan yang ditawarkan.

Berdaftarlah dengan Nur Multazam Travel & Services Sdn Bhd, Agensi Pelancongan yang telah berdaftar sepenuhnya di bawa Kementerian Pelancongan (KPK/LN7425) dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (1039136-X). Dengan adanya di bawa Syarikat berdaftar dapat menyakinkan lagi kepada orang ramai bahawa tidak semua Agensi Pelancongan mengaut keuntungan semata-mata.

Kenapa perlu berdaftar dengan Nur Multazam Travel & Services? Apa keistimewaan nya? Lokasi pejabat yang strategik dapat memudahkan orang ramai untuk berurusan dengan Nur Multazam Travel & Service Sdn. Bhd. Bukan itu sahaja, lokasi pejabat (HQ) di Kota Kinabalu 100% di kendalikan oleh Bumiputera Sabah. Pakej yang di tawarkan bukan hanya Pakej Umrah malah pelancongan luar negara dan dalam negeri sendiri.

Pada awal tahun 2020, Nur Multazam Travel & Services Sdn Bhd menawarkan pakej Umrah Syukur pada 25 Feb-08 Mac 2020. Harga Pakej yang ditawarkan sangat berpatutan bermula dari RM7190, semua keperluan termasuk dalam harga pakej seperti penginapan dan penerbangan dari kota kinabalu(BKI), tidak termasuk caj visa tambahan RM345. Keistimewaan mengikuti Umrah Syukur ini adalah di beri kesempatan melaksanakan ziarah Taif secara percuma.

Tunggu apa lagi, berdaftarlah dengan Nur Multazam Travel & Services Sdn Bhd bagi menemani perjalanan umrah anda, insyaallah dijamin selamat pergi dan kembali. Dari orang sabah, untuk orang sabah.

Umrah Syukur 25 Feb – 08 Mac 2020

Sesiapa Berminat Hubungi Kami:

No Pejabat: 088-216 366

No Whatssap: 016-223 7579

Leave a Reply