Umrah

Umrah Santai 18-29 Jan 2020

By October 14, 2019 No Comments

Bismillahirahmanhirahim

Ada niat untuk menunaikan umrah bersama orang tersayang? Masa dan Bajet menjadi penghalang, tahun 2019 tidak lama lagi melabuhkan tirainya bila lagi ada masa mau menunaikan umrah. Semakin hari semakin banyak kes penipuan travel agensi yang terpapang di dada-dada akhbar dan juga media massa sehingga orang ramai takut untuk berurusan dengan travel agensi. Mahu buat ibadah pun susah atas sebab orang yang tidak bertanggungjawab. Tidak semua travel agensi mengautkan keuntungan untuk menipu orang ramai, ada sahaja travel agensi yang berdaftar akan tetapi di sebabkan satu travel agensi yang buat hal, travel agensi yang lain terkena tempias nya. Bak kata pepatah “Setitik Nila Rosak Susu Sebelanga”.

Setiap orang yang terniat ingin menunaikan umrah ke tanah suci menginginkan pakej yang lengkap dan berbaloi dengan harga yang berpatutan. Pakej yang lengkap, dari segi penginapan yang cukup selesa untuk memudahkan jemaah mengerjakan umrah dengan sempurna.

Berdaftar la dengan Nur Multazam Travel & Services Sdn.Bhd, travel agensi yang berdaftar di bawa kementerian pelancongan (KPK/LN7425) dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (1039136-X). Dengan adanya di bawa Syarikat berdaftar untuk menyakinkan lagi kepada orang ramai yang travel agensi tidak semua mengautkan keuntungan.

Kenapa perlu berdaftar dengan Nur Multazam Travel & Services? Apa keistimewaan nya?. Dengan lokasi pejabat yang strategik lagi memudahkan orang ramai untuk berurusan dengan Nur Multazam Travel & Service Sdn. Bhd. Bukan itu sahaja, lokasi pejabat (HQ) di Kota Kinabalu 100% di kendalikan oleh Bumiputera Sabah. Pakej yang di tawarkan bukan hanya Pakej Umrah malah pelancongan luar negara dan dalam negeri juga ada.

Awal bulan tahun 2020, Nur Multazam Travel& Services menawarkan pakej Umrah Santai tarikh
18 -29 Jan 2020. Yang tidak berkesempatan menunaikan umrah pada hujung tahun 2019, jangan risau jika bukan rezeki di tahun 2019, inshallah rezeki di tahun 2020. Harga yang di tawarkan sangat berpatutan dan sesuai dengan pakej yang di tawarkan harga bermula dari RM 6990. Semua keperluan umrah seperti penginapan termasuk dalam harga. Penerbangan dari Kota Kinabalu Sabah (BKI).
Istimewa umrah santai ini adalah di beri kesempatan untuk menunaikan solat jumaat (Satu kali) di Tanah Suci. Berdoa di tanah suci inshallah di makbul kan.

Berdaftar la dengan Nur Multazam Travel & Service Sdn.Bhd Inshallah dipermudahkan segala urusan untuk menunaikan umrah. Mempermudahkan urusan orang lain, inshallah Allah SWT akan mempermudahkan urusan kita. Dari orang sabah untuk orang sabah.

-Nurmultazam Travel & Services Sdn.Bhd-

INGAT AIR ZAM-ZAM, INGAT NURMULTAZAM

Leave a Reply