Umrah

Umrah Santai 14 Mac – 25 Mac 2020

By December 19, 2019 No Comments

HARGA YANG DIPAPARKAN TIDAK TERMASUK CAJ VISA TAMBAHAN RM345

Bismillahirrahmanirrahim…

Umrah merupakan ibadah sunat yang dilaksanakan bagi orang islam dan terdapat banyak kelebihannya, tidak semua boleh mengerjakannya kecuali dengan izin Allah SWT. Apabila sampai seruan untuk menjadi tetamu Allah SWT maka laksanakanlah segera.

Tahukah anda terdapat banyak kelebihan menunaikan umrah? Antaranya ialah: Menjadi tetamu agung Allah di dalam Ihya’ Ulumiddin, Jarir bin Abdillah RA meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW telah bersabda, maksudnya: “Tetamu Allah ada tiga golongan iaitu orang yang berhaji, berumrah dan berperang”.

Adakah anda bercadang menunaikan umrah pada tahun hadapan? Masih mencari agensi pelancongan yang selamat dan berbaloi serta pakej umrah yang lengkap dengan harga yang berpatutan?

Saya yakin, jemaah menginginkan perjalanan umrah yang selamat dan terjaga pergi dan kembali. Latar belakang agensi pelancongan yang berdaftar sepenuhnya juga perlu dititikberatkan sebelum mengikuti perkhidmatan yang ditawarkan. Anda tidak perlu risau kerana syarikat kami Nur Multazam Travel & Services Sdn. Bhd. telah berdaftar sepenuhnya di bawah Kementerian Pelancongan (KPK/LN7425) dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (1039136-X).

Kenapa perlu berdaftar dengan Nur Multazam Travel & Services? Apa keistimewaan nya? Lokasi pejabat yang strategik dapat memudahkan orang ramai untuk berurusan dengan Nur Multazam Travel & Service Sdn. Bhd. Bukan itu sahaja, lokasi pejabat (HQ) di Kota Kinabalu 100% di kendalikan oleh Bumiputera Sabah. Pakej yang di tawarkan bukan hanya Pakej Umrah malah pelancongan luar negara dan dalam negeri sendiri.

Kini Pakej Umrah untuk tahun 2020 telah dibuka, jangan ketinggalan untuk mengikuti pakej Umrah Santai pada 14 Mac – 25 Mac 2020. Keistimewaan pakej ini, anda akan melaksanakan ziarah Taif secara percuma!! Harga pakej sangat berpatutan bermula dari RM7190 sahaja. Semua keperluan termasuk dalam harga pakej seperti penginapan dan penerbangan dari Kota Kinabalu(BKI-KUL-MED), tidak termasuk caj visa tambahan RM345.

Berdaftarlah dengan Nur Multazam Travel & Services Sdn. Bhd. untuk menemani perjalanan umrah anda. “Dari Orang Sabah Untuk Orang Sabah”.

Umrah Santai 14 Mac – 25 Mac 2020

Sesiapa Berminat Hubungi Kami:

No Pejabat: 088 216 366

No Whatssap: 016-223 7579

Leave a Reply