Umrah

Umrah Hujung Tahun 2019

By March 15, 2019 No Comments

( PENDAFTARAN UMRAH SEP – DEC 2019 TELAH DIBUKA )
PENGISIAN SENTUHAN KALBU – PERJALANAN UMRAH TERSUSUN – HOTEL YANG SELESA – MUTAWWIF YANG BERPENGALAMAN – JEMAAH PULANG DENGAN SENYUMAN

Bantu kami SHARE post ni

Nak dapatkan semuanya di atas dengan satu pakej macam susah je sekarang ni, yela zaman sekarang macam-macam orang nak tipu, ramai orang kena tipu, mereka bayar tapi sampai dekat airport je , kesian kan,

Alhamdulilah perkara yang mustahil tu adalah kepakaran kami Di Nur Multazam Travel, untuk semua jemaah umrah kami berikan pengisian yang padat dan para mutawwif kami akan pimpin semua jemaah setiap kali menunaikan ibadah umrah, In sha Allah ,

Mari kami kongsikan dengan semua pakej umrah kami

……………………………..………………………..
Pakej Umrah Santai ( Sekali Jumaat )
Rm6990 (Hari Biasa )
RM7190 ( Cuti Sekolah )

– Hotel Mekah ( 200-400 meter sahaja )
– Hotel madinah ( 100-200 meter sahaja )
– Penerbangan ( Royal Brunei @ Mas )
– penerbangan Dari Kota Kinabalu
– 3 kali umrah
– Mutawwif mesra dan berpengalaman
– 3 kali sehari makan
– Air zam zam 5 liter
– 3 beg percuma
– Buku Panduan Percuma
– Kursus umrah perdana
– Ziarah Hudaibiyah
– Ziarah Makam Baqi
– Ziarah jabal tsur
– Ziarah gua hira’
– Ziarah jabal uhud
– Ziarah masjid quba’
– Ziarah ladang kurma
– Dan banyak lagi ………

……………………………………………………….
Pakej Umrah Syukur ( 2x Jumaat )
Rm7190 ( Hari Biasa )
Rm7390 ( cuti sekolah )
.
– Hotel mekah ( 200-400 meter sahaja )
– Hotel madinah ( 100-200 meter sahaja )
– Penerbangan ( Royal Brunei @ Mas )
– Penerbangan Dari Kota Kinabalu
– 3 kali umrah
– Mutawwif mesra dan berpengalaman
– 3 kali sehari makan
– Kursus umrah perdana
– Air zam zam 5 liter
– 3 beg percuma
– Ziarah Hudaibiyah
– Ziarah Makam Baqi
– Ziarah jabal tsur
– Ziarah gua hira’
– Ziarah jabal uhud
– Ziarah masjid quba’
– Ziarah ladang kurma
– Dan banyak lagi………….

“Ziarah taif adalah pilihan untuk para jemaah”
“Penambahan rm150 seorang

Mesti semua dah tak sabar nak pergi ke tanah haram kan, Japp, saya share dengan tuan/puan no tel untuk tuan/puan hubungi team kami

www.wasap.my/60162237579
www.wasap.my/60162237579
www.wasap.my/60162237579

www.wasap.my/60138047579
www.wasap.my/60138047579
www.wasap.my/60138047579

Team kami akan bantu tuan/puan secepat mungkin dan mereka akan sertakan tarikh penerbangan sekali,

Umrah Hujung Tahun 2019

In sha Allah kami ada penerbangan setiap bulan

Tarikh penerbangan Bulan SEP – DEC 2019

23 SEP 2019 – 05 OCT 2019 ( 49 PAX )
22 OCT 2019 – 3 NOV 2019 ( 49 PAX )
23 NOV 2019 – 05 DIS 2019 ( 49 PAX )
03 DIS 2019 – 14 DIS 2019 ( 49 PAX )
14 DIS 2019 – 24 DIS 2019 ( 49 PAX )

Setiap Group Terhad kepada 49 seat sahaja ,

Pendaftaran sangat terhad untuk para jemaah, jangan lepaskan peluang ni ye , rugiiii sangat nanti

Untuk Lebih banyak pakej boleh layari laman sesawang di bawah:

FB: @nurmultazamtravel
IG: @nurmultazamtravel
Website: www.umrahsabah.com

#NurMultazam
#Umrah
#DariOrangSabahuntukOrangSabah

Leave a Reply