Umrah

Pendaftaran Umrah 2020 Kini Di Buka

By October 14, 2019 No Comments

Tarikh-tarikh cadangan 2020

Bismillahirahmanhirahim

Ada yang teringin menunaikan umrah? Tapi tiada masa, bajet menjadi penghalang, pernah kena tipu oleh agensi yang tidak bertanggungjwab sehingga trauma untuk mempercayai mana-mana agensi, tahun 2019 hampir ke penghujungnya tidak tahu nak buat apa sebab hasrat untuk tunaikan umrah belum kesampaian sedangkan menunaikan umrah itu adalah sunat tetapi sebagai seorang muslim jika berkemampuan untuk menunaikan umrah tunaikan lah untuk melawat tanah suci Allah SWT tapi di sebabkan semua masalah menjadi penghalang, sentiasa bemain di fikiran teringin sangat menunaikan umrah. Anak- anak muda pada masa ini berhasrat untuk membalas jasa pengorbanan kedua ibu bapa tapi tidak tahu bagaimana cara untuk membalas jasa mereka, belikan rumah, keperluan kelengkapan semua sudah tersedia tetapi setiap insan yang beagama islam akan ada niat untuk menziarahi tanah suci Allah SWT. Sebagai seorang anak hendaklah membalas jasa pengorbanan seorang yang insan yang bergelar Ibu bapa kerana mereka kita berjaya dalam hidup.

Jangan sedih, ada berita baik yang ingin di sampaikan untuk anda semua yang tengah dibelenggu masalah, Nur Multazam Travel & Services sedia untuk membantu menyelesaikan masalah dan memenuhi hasrat anda untuk menunaikan umrah ke tanah suci. Jangan risau, Nur Multazam merupakan salah satu agensi pelancongan yang berdaftar dan di percayai orang ramai. Nur Multazam menyediakan pakej lengkap dengan harga yang berpatutan jika tidak dapat pergi tahun 2019 jangn risau pakej yang kami tawarkan untuk Tahun 2020 telah pun sedia untuk anda. Pakej umrah yang Nur Multazam tawarkan sangat lah berbaloi dengan harga yang berpatotan.

Penerbangan bagi pakej ini, kami menggunakan dua perkhidmatan airlines iaitu Malaysia Airline (MAS airlines) dan Royal Brunei Airlines, paling penting terbang terus dari Sabah. Penginapan pula jangan risau kami tawarkan penginapan yang cantik, services yang tip top dan yang penting jarak hotel tidak jauh dari Masjid. Pengangkutan juga tersedia dalam pakej yang kami tawarkan. Jangan risau ke mana juga kita pergi pengiring akan sentiasa mengiringi kita bermula dari Sabah hingga ke Mekah. Semasa umrah di jalankan, mutawwif yang berpengalaman akan mengiring jemaah umrah dan memberi info- info yang bermanfaat. Makanan untuk jemaah juga di sediakan tiga kali sehari selama menunaikan umrah. Semua yang di katakan di atas semua tersedia dalam pakej umrah yang kami tawarkan.

Masih ragu-ragu, tidak apa kami akan memberikan masa untuk anda fikir. Semoga Allah membuka pintu hati untuk menjadi pelanggan kepada Nur Multazam Travel & Services dan inshallah kami sebagai pihak dari Nur Multazam akan memberi kan services yang buat pelanggan kami puas hati. Jika anda betukar fikiran jangan lupa hubungi kami untuk daftar. Kami sentiasa menunggu kedatangan anda.

INGAT AIR ZAM-ZAM, INGAT NUR MULTAZAM

Leave a Reply