Pelancongan

Pendaftaran Pelancongan 2020 kini di buka

By September 21, 2019 No Comments

Tarikh Cadangan Pelacongan 2020

Bismillahirahmanhirahim.
Apa khbar semua? Semoga sentiasa sihat dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT. Sepanjang Tahun ni busy sangat sampaikan masa untuk diri sendiri pun tidak terluang. Berapa bulan lagi 2019 melabuhkan tirainya dan ucapkan selamat datang ke tahun 2020. Berapa bulan lagi 2019 akan pergi tetapi kita belum merancang untuk pergi bercuti ke mana-mana atas kesibukan berkerja. Kita sebagai manusia ni kadang perlu juga menikmati hidup dengan orang tersayang. Pergi Melancong bersama keluarga adalah salah satu saat-saat yang terindah sebab berkongsi kegembiraan bersama-sama.

Jika tahun ini tiada kesempatan untuk anda pergi melancong, biasanya awal bulan tahun baru adalah salah satu kegemaran orang untuk pergi bercuti sebab banyak cuti kan hahaahha. Banyak persoalan yang bermain di minda sebelum merancang untuk pergi melancong salah satunya adalah takut kena tipu oleh travel agent yang tidak bertanggungjawab yang hanya tahu kaut keuntungan sahaja. merancang bercuti ke luar negara secara solo, hmmm bahaya juga kalau tidak mempunyai banyak pengetahuan tentang tempat yang ingin di tuju. Jangan pening kepala, kami akan beri jalan penyelesaiannya.

Berdaftar la dengan Nur Multazam Travel & Services untuk pergi bercuti, boleh percaya ka travel agent ni hmm. Jangan Risau Nur Multazam Travel & Services merupakan salah satu travel agensi yang berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan (KPK/LN7425) dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (1039136-X). Nur Multazam telah beroperasi selama 5 tahun pakej umrah, pelancongan luar negara dan dalam negeri yang di tawarkan dalam Nur Multazam Travel & Service Alhamduhlillah pelanggan yang menggunakan perkhidmatan dan mempercayai kami berpuas hati dengan services yang kami tawarkan. Mari la berdaftar dengan kami dalam pakej pelancongan tahun 2020. Pasti puas hati.

Negara-negara yang akan di kunjungi ialah Indonesia, Vietnam, Korea, India, Turki dan Jepun. Tempat yang akan di kunjungi penuh dengan sejarah, tempat yang menarik, kaya dengan budaya yang tersendiri setiap negara masing-masing. Harga yang kami tawarkan di setiap pakej mengikut negara adalah berpatutan dan berbaloi.

Jangan Lupa untuk Berdaftar dengan Nur Multazam Travel & Services. 

Pendaftaran Pelancongan 2020 kini di buka

Leave a Reply