Tahun ini belum ke mana-mana lagi? Teringin pergi melancong bersama keluarga tercinta? Tiada masa untuk urus percutian sendiri? Mahu ikut “Travel agent” tapi takut kena tipu? Takut pakej indah khabar dari rupa? Jangan risau kerana Nur Multazam Travel sedia membantu bagi melancarkan percutian dan mencipta moment-moment terindah bersama keluarga tercinta.

Kali ini Nur Multazam Travel ingin mengajak anda semua untuk menyertai Pakej Percutian Ke Vietnam selama 5 hari 4 malam.

Vietnam merupakan negara yang sangat cantik dan penuh dengan ciri-ciri klasik zaman terdahulu. Budayanya terpelihara, kawasan pedalamannya indah dan orangnya cukup mesra.

Selain itu, Vietnam juga cukup terkenal dengan kelazatan sup pho, goi cuon dan juga sandwich bahn mi. Melalui Pakej Percutian Ke Vietnam ini pelanggan kesayangan kami juga berpeluang untuk merasai kelazatan makanan paling popular ini di Vietnam. Usah risau dan ragu kerana Nur Multazam Travel menyediakan pakej muslim yang semestinya dijamin halal dan selamat.

Sandwich Bhan Mi

Goi Cuon

Sup Pho

Pakej pelancongan yang disediakan oleh Nur Multazam Travel adalah yang terbaik antara yang terbaik kerana “package all in one”, tuan, puan, encik,cik hanya perlu sediakan belanja peribadi sahaja. Pakej sangat jimat dan dijamin satu percutian yang tidak akan dilupakan sampai bila-bila.

Antara tempat-tempat yang dilawati:

Chu Chi Tunnel

Sungai Mekong

War Museum

Hard Rock Cafe

Pejabat Pos Saigon

Traditional Folk Song

Pakej Percutian Ke Vietnam

Selain dari melawat tempat-tempat yang menarik, melalui pakej ini juga pelanggan kesayangan kami berpeluang untuk membeli-belah. Bagi yang “kaki shopping” dan yang berniaga amat sesuai dengan Pakej Percutian Ke Vietnam ini. Baju, tudung, kain dan beg memang sangat murah di Vietnam.

Jom risik-risik pakej pelancongan Nur Multazam Travel. Harga mampu milik, hanya RM1990 untuk hari biasa dan RM2190 untuk cuti sekolah. Klik untuk tarikh dan jadual perjalanan Pakej Percutian Ke Vietnam dan pakej-pakej lain.

Jangan lepaskan peluang, daftar segera dan rasai pengalaman yang hebat bersama Nur Multazam Travel.

Leave a Reply